Over ons

De missie van Tiger Protein is in STEEN gebeiteld.

Tiger Protein – Your Next Step “Met de grootste toewijding zal Tiger Protein nastreven iedereen die committed is aan zijn sportdoelen te voorzien van de beste producten en een flinke dosis motivatie. Zodat Tiger Protein altijd kan bijdragen aan de volgende stap!” .

Tiger Protein is gecreëerd vanuit passie door mensen die de sport leven en al jaren hebben geleefd op het hoogste niveau.

Daarom weten wij bij Tiger Protein dan het behalen van je sportdoelen ontzettend veel discipline en doorzettingsvermogen kost. En daarom nemen wij iedereen die hiermee bezig is heel serieus. Wij willen je graag helpen je sportdoelen te behalen door de beste producten voor jou beschikbaar te maken en je altijd te blijven motiveren om te kiezen voor sport en gezondheid. Er is namelijk altijd een volgende stap!
We snappen dat de fitnesswereld kan voelen als een jungle, je raakt er makkelijk verdwaald en zo verder verwijderd van je doel. Wij willen je niet alleen met onze producten op weg helpen maar wij willen jou ook inspireren, leren en laten zien hoe jij je sportdoelen kunt behalen!

Tigers zijn prachtige dieren die zonder aarzelen op hun doel afgaan. Wij zijn er als bedrijf voor hen die het beste uit zichzelf willen halen. Together We Rumble The Jungle!

En of je jungle nu de gym, crossfitbox, boksring of the open road is, wij rennen met je mee! Jasper Schmitz maakt deel uit van Tiger Protein, een team gemotiveerde tijgers die de jungle van sportvoeding naar het hoogste niveau tillen. Jasper is in de fitness onder anderen bekend van zijn transformatie video’s voor het blad Men’s Health. Zijn titels als Natural bodybuilding kampioen, zijn werk als fitnessmodel en als trainer van atleten en bekende Nederlanders.

Hoe droog kun je worden in twaalf weken tijd?

Jasper Schmitz

Ik ben gevraagd door Tiger Protein om deel uit te maken van een team gemotiveerde tijgers om de jungle van sportvoeding naar het hoogste niveau te tillen. Sport is meer dan mijn passie. Van kleins af aan ben ik altijd al competitief bezig geweest met verschillende sporten. Ik heb vooral een voorliefde voor vechtsport, krachtsport en duursport.

Mijn leven draait voornamelijk om krachtsport. Ik heb het voorrecht om de sport van alle kanten zien: nu als personal trainer, manager, coach, voornamelijk als atleet en eerder als organisator van het grootste bodybuilding event van Limburg en jurylid bodybuilding wedstrijden.

Natural bodybuilding wedstrijden zijn mijn jungle. Persoonlijk weet ik als geen ander wat het betekent om serieus te werken aan je fitness doelen. In mijn voorbereiding zie ik geen enkel detail over het hoofd. Ik weet dat ik het verdien om te winnen en dat straal ik uit. Ieder detail betekent ook de best mogelijke supplementen. Voor het bestaan van Tiger Protein bestelde ik mijn supplementen misschien wel bij 6 verschillende webshops door heel Europa. Altijd op zoek naar de beste whey producten. Maar nu heb ik de eer om samen met het team van Tiger Protein producten te creëren waar ik helemaal achter sta.

Het behalen van je fitness doelen vraagt ontzettend veel doorzettingsvermogen, discipline, motivatie en keuzes tussen korte termijn bevrediging of lange termijn succes. Daarom vind ik dat iedereen die hiermee bezig is serieus genomen moet worden en de beste producten verdiend. Ik ga me hiervoor inzetten met dezelfde toewijding die ik toepas voor het winnen van mijn wedstrijden.