Veelgestelde vragen

Je antwoorden op veelgestelde vragen

Wij van Tiger Protein hebben een enorme passie voor sport, gezondheid en mindset. Hier willen wij graag deze passie met jullie delen.

Maar we willen vooral mensen die hard werken aan hun doelstellingen, Tijgers, hun verhaal laten vertellen. Het maakt niet uit of je prof atleet bent, werkt naar een gezond gewicht, conditie aan het opbouwen bent, of iedere dag in de boksring te vinden bent.
Wij geloven dat persoonlijke overwinningen, groot en klein het waard zijn om te delen. Niet iedereen krijgt nu het podium wat ze verdienen. Wij willen dat podium bouwen. Om eer te doen aan prestaties maar ook zodat iedereen, inspiratie en kennis kan opdoen voor zijn eigen Goals!

Onderstaande vindt je een selectie van veelgestelde vragen die we krijgen. Mocht het zo zijn dat jouw vraag er niet bij staat, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. We komen dan snel met een antwoord voor je terug.

Proteïne/eiwit zijn de bouwstenen voor je lijf. je spieren, organen huid, ze bevatten allemaal proteïne. Het is daardoor belangrijk om een gezonde hoeveelheid eiwit binnen te krijgen iedere dag. Een sportieve levensstijl vraagt veel van je lichaam. Voor optimaal herstel hebben je spieren proteïne nodig van het hoogste niveau. Tiger Protein Whey Vanilla bevat top kwaliteit Whey Concentrate. 

Een eiwit shake kan je ieder moment van de dag een eiwitshake drinken. Voor het herstel van je spieren is het beste moment voor je of na je training. Maar je kunt ook gedurende dag rustig een eiwitshake drinken als aanvulling op je dieet. Zolang je de aanbevolen hoeveelheid niet overschreidt.

Mix per shake 1 scoop van 30 gram in 200 ml water of melk. Vervolgens shaken, genieten en herstellen.